Buddha figurer

Buddha figurer og skulpturer er gode gaveideer. Inderst inde kan vi alle lide dem og det de står for. Vi behøves ikke nødvendigvis at kende hele historien og religionen omkring den buddhistiske kultur for at holde af dem. Den eneste ting der måske kan skræmme os lidt er, at vi ikke helt forstår de mennesker der tager skridtet fuldt ud og efterlever buddhismen 100%. Vi anser det for “spild af tid og liv” men dybest set er vi dybt fascineret og måske også lidt misundelige, over det mod og viljestyrke der præsteres af vores medfæller.  Jeg kan levere fra helt små hyldemodeller til monumentale figurer på over 1 meter. Fuldstændig tidløs og charmerende boligkunst på sjæleligt plan.

Shiva (Sankrit) er den største gud, i hindúisme. Han er den man kalder skaberen og ødelæggeren. Shiva er den mest gavmilde gud, så hvis man tilbeder ham får man det man vil have. Det er der for man kalder ham MahaDeva som betyder Største gud på indisk.

Ganesh er søn af Shiva og Shakti. Han har elefanthoved, rider på en rotte, og er gud for lykke og rigdom.
Legenden beretter at Shiva kom hjem fra en lang rejse og fandt en ung mand i sin kones seng. Han huggede omgående hovedet af ham, og opdagede først senere, at det var hans nu voksne søn.
For at formilde Parvati lovede han at tage hovedet for det første væsen han så, men i det samme kom en arbejdselefant forbi huset, og sådan gik det til at Ganesh blev elefantmand.

Se det store udvalg af buddha figurer nedenfor:
www.buddhafigurer.dk