Buddha figurer i resin

Buddha figurer og skulpturer er gode gaveideer. Inderst inde kan vi alle lide dem og det de står for. Vi behøves ikke nødvendigvis at kende hele historien og religionen omkring den buddhistiske kultur for at holde af dem. Den eneste ting der måske kan skræmme os lidt er, at vi ikke helt forstår de mennesker der tager skridtet fuldt ud og efterlever buddhismen 100%. Vi anser det for “spild af tid og liv” men dybest set er vi dybt fascineret og måske også lidt misundelige, over det mod og viljestyrke der præsteres af vores medfæller.  Jeg kan levere fra helt små hyldemodeller til monumentale figurer på over 1 meter. Fuldstændig tidløs og charmerende boligkunst på sjæleligt plan.

Kunne du tænke dig en buddha figur for livet i et tidsløst design og samtidigt et stykke unikt boligkunst, så kig ind i Asian Livings verden af unikke buddha figurer.

Buddhaen står også for næstekærlighed og gudommelighed, og med sit rolige ydre og smukke ansigt skaber den ro, fred og harmoni i et hvert hjem.

Om du er buddhist eller ej, vil en buddha figur altid kunne finde en plads i ens hjerte eller hjem. Om det er en venindegave eller til en selv vil den altid have en vis betydning.

Det er meget forskelligt, hvilke farver man kan få netop Buddha figurer i. Buddha figurerne fra Asian Living med antiklook og sandfarve er et meget stilsikkert og nemt valg, hvis du er i tvivl om farven på den Buddha figur du er på udkig efter. Derudover er dette produkt bearbejdet i  resin, hvilket er et yderst godt materiale, da det er meget holdbart. Kunst materialet poly-resinen giver en naturtro overflade, som gør at figurerne virker meget levende  i deres udtryk.

Køb din næste buddha figur hos Asian Living og du er et stykke unikt brugskunst rigere for livet!

Shiva (Sankrit) er den største gud, i hindúisme. Han er den man kalder skaberen og ødelæggeren. Shiva er den mest gavmilde gud, så hvis man tilbeder ham får man det man vil have. Det er der for man kalder ham MahaDeva som betyder Største gud på indisk.

Ganesh er søn af Shiva og Shakti. Han har elefanthoved, rider på en rotte, og er gud for lykke og rigdom.
Legenden beretter at Shiva kom hjem fra en lang rejse og fandt en ung mand i sin kones seng. Han huggede omgående hovedet af ham, og opdagede først senere, at det var hans nu voksne søn.
For at formilde Parvati lovede han at tage hovedet for det første væsen han så, men i det samme kom en arbejdselefant forbi huset, og sådan gik det til at Ganesh blev elefantmand.

Hvad er resin?

Resin er et yderst godt materiale, da det er meget holdbart. Kunst materialet poly-resinen giver en naturtro overflade, som gør at figurerne virker meget levende  i deres udtryk. Asian Living har mere end 100 forskellige resin figurer. Efter af figurerne er blevet støbt med harpiks bliver de bearbejdet én for én med en masse små detaljer, så ikke to er ens. Figurerne “føles” som sten med en glat og lækker overflade.
Hvordan man laver resin kan man se på denne lille video.

http://www.youtube.com/watch?v=dADTD5lL0B4