Buddha figurer i træ

Kunne du tænke dig en Buddha figur for livet

Kunne du tænke dig en buddha figur for livet i et tidsløst design og samtidigt et stykke unikt boligkunst, så kig ind i Asian Livings verden af unikke træ buddha figurer.  Vi har Danmarks største udvalg af buddha figurer i træ, sten og polyresin. Følg med på facebooksiden hvor du kan se det kæmpe udvalg. Altid mere end 100 forskellige buddha figurer på lager. Buddha figurer i alle størrelser og prisklasser.

Buddhaen står også for næstekærlighed og gudommelighed, og med sit rolige ydre og smukke ansigt skaber den ro, fred og harmoni i et hvert hjem.

Om du er buddhist eller ej, vil en buddha figur altid kunne finde en plads i ens hjerte eller hjem. Om det er en venindegave eller til en selv vil den altid have en vis betydning.

Der ligger en historie bag alle Asian Livings træ buddha figurer, da de er specielt udvalgt, på mine mange rejser i Østen. Når Asian Living er ude på de enkelte værksteder kan man virkelig se, hvor meget sjæl håndværkeren ligger i den enkelte figur. De ved godt buddha figurerens viden og betydning, som en del af deres kultur. Det er nok dette der drager og fascinerer os til at pryde vores hjem med disse fantastiske stykker håndværk.

Buddha figurer og skulpturer er gode gaveideer. Inderst inde kan vi alle lide dem og det de står for. Vi behøves ikke nødvendigvis at kende hele historien og religionen omkring den buddhistiske kultur for at holde af dem. Den eneste ting der måske kan skræmme os lidt er, at vi ikke helt forstår de mennesker der tager skridtet fuldt ud og efterlever buddhismen 100%. Vi anser det for “spild af tid og liv” men dybest set er vi dybt fascineret og måske også lidt misundelige, over det mod og viljestyrke der præsteres af vores medfæller.  Jeg kan levere fra helt små hyldemodeller til monumentale figurer på over 1 meter. Fuldstændig tidløs og charmerende boligkunst på sjæleligt plan.

Køb din næste buddha figur hos Asian Living og du er et stykke unikt brugskunst rigere for livet!

Shiva (Sankrit) er den største gud, i hindúisme. Han er den man kalder skaberen og ødelæggeren. Shiva er den mest gavmilde gud, så hvis man tilbeder ham får man det man vil have. Det er der for man kalder ham MahaDeva som betyder Største gud på indisk.

Ganesh er søn af Shiva og Shakti. Han har elefanthoved, rider på en rotte, og er gud for lykke og rigdom.
Legenden beretter at Shiva kom hjem fra en lang rejse og fandt en ung mand i sin kones seng. Han huggede omgående hovedet af ham, og opdagede først senere, at det var hans nu voksne søn.
For at formilde Parvati lovede han at tage hovedet for det første væsen han så, men i det samme kom en arbejdselefant forbi huset, og sådan gik det til at Ganesh blev elefantmand.