Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen
Enkeltmandsvirksomhed
SE/CVR. nr. 32 97 69 80
Nørrevang 4, Ejby 4070 Kirke Hyllinge
Forretningssted : Algade 22 – Kælderen, 4500 Nykøbing Sjælland
Email: info@asianliving.dk
Tel: +45 6131 1266
Firma Etableret: 2010

Priser

Alle priser er incl. 25% moms og i Danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Ved betaling tillægges forsendelsesomkostninger, som er porto og øvrige omkostninger i forbindelse med forsendelse.

Betaling

Asian Living modtager følgende betalingsmuligheder:

•    Dankort (Quickpay)
•    VISA (Paypal)
•    Master card(Paypal)
•    American Express(Paypal)
•    Discover(Paypal)
•    PayPal
•    Bankoverførsel (banken)

  • mobilepay 6131 1266

obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor

Dankort betaling foregår via Quickpay som bruges som gateway til NETS/TELLER.

PayPal er en af verdens største betalingsformidlere og kan sammenlignes med PBS (nu Nets). Du kan være helt tryg ved at købe ind via nettet igennem PayPal. Når du har bekræftet dit køb med dit navn og mailadresse sendes du til betalingssiden hos Pay Pal. PayPal håndterer & beskytter dine betalingsoplysninger.

Asian Living modtager betaling via Bankoverførsel såfremt du bestiller dine varer telefonisk eller på email. I begge tilfælde vil de bestilte varer  først blive fremsendt, når vi har registreret din indbetaling. Betaling via Bankoverførsel: Reg. Nr.: 2670 Konto nr.: 6889 695 844

Da enkelte varer er for dyre at sende grundet størrelse og vægt, vil jeg anbefale at lave en aftale for betaling og afhentning af varer i mit showroom  i Hvalsø.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager dit kontoudtog. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Transaktioner med betalingskort via asianliving.dk krypteres via SSL. Asianliving.dk får ikke disse informationer. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du kan læse mere om kortbetaling og sikkerhed på følgende hjemmesider:

www.pbs.dk
www.betaling.dk
www.fi.dk
www.forbrugersikkerhed.dk

Et godt råd om internethandel; Indtast aldrig din PIN-kode. Det er ikke nødvendigt.

 


Levering

Asian Living prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer sker så hurtigt som muligt. Asian Living leverer typisk indenfor 2-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer. I ferieperioder sender vi ikke varer ud. Dine ordrer vil derfor først blive ekspederet efter ferien. Du kan holde dig orienteret under åbningstider.

Levering af varer kan foregå via Postdanmark og afhentning i min fysiske butik i Nykøbing Sj.

Postdanmark = efter gældende takster fra Postdanmark

Asian Living sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Asian Living kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Asian Living naturligvis en ny leverance uden beregning.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  • får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@asianliving.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større ting som ikke kan håndteres af SWIPBOX og POSTDANMARK. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 110 DKK

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.  Brug adressen nedenfor ved returnering af varen og send fortrydelsesformularen på email til info@asianliving.dk.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret

Asian Living yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Asian Living indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Asian Living returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen
Nørrevang 4, Ejby 4070 Kirke Hyllinge
Tel: +45 2893 5283
Email: info@asianliving.dk
Hjemmeside: www.asianliving.dk
SE/CVR. nr. 32 97 69 80
Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Persondatapolitik – Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Asianliving.dk er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Peter Lundberg Nielsen for Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Asianliving.dk er Peter Lundberg Nielsen.

Som registreret hos Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen via e-mail info@asianliving.dk.

Når du handler på Asianliving.dk, kan du være sikker på at vi:

•    Videregiver eller sælger ingen personlige oplysninger til tredjepart
•    Indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart
•    Lader det være op til dig, om du vil slettes fra kundedatabasen
•    Oplyser dig til enhver tid om, hvilke oplysninger vi måtte have om dig

Hos Asianliving.dk er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer oplysningerne i fem år, hvorefter de slettes.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
De personlige oplysninger, du indtaster på Asianliving.dk videregives kun til NETS/TELLER for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Peter Lundberg Nielsen på e-mail info@asianliving.dk eller på tlf.: +45 6131 1266

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.kfst.dk
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
E-mail: kfst@kfst.dk
Tlf.: 41 71 51 51 (Hverdage kl. 9-12)

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes på en email og sendes til info@asianliving.dk, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til

Asian Living v/Peter Lundberg Nielsen
Enkeltmandsvirksomhed
SE/CVR. nr. 32 97 69 80
Nørrevang 4, Ejby 4070 Kirke Hyllinge
Email: info@asianliving.dk
Tel: +45 6131 1266

 – Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer.

(udfyld nedenstående og send på email)

– Ordrenummer:
– Bestilt den:
– Modtaget den:
– Fornavn, Efternavn:
– Adresse:
– Postnummer:
– By:
– Telefonnummer:
– Email: