Om Asian Living

Asian Living indehaves af Peter Lundberg Nielsen.

Asian Living er et enkeltmandsfirma med passion for Østens mystik, rejseoplevelser, livstil og unikt boligkunst.

Asian Living startede op sommeren 2010, med det formål løbende at importere spændende eksklusivt boligtilbehør/interiør fra Østen, dog fortrinsvis fra Thailand, Bali og Vietnam.

En til to gange om året går rejsen til  Asien for at finde nyt og  spændende håndlavet brugskunst, som er designet med et strejf af hygge, nostalgi og romantik.  Asian Living søger hele tiden efter nyt og eksklusivt livsstils interiør med et moderne design.

Om det er figurer, skåle, fade eller lignende får man med garanti et produkt, som ikke findes overalt, og som har en historie.

Målsætning er at være kvalitets leverandør til privatpersoner og specialbutikker, der handler med træ og tekstiler. Mine varer sælges til konkurrencedygtige priser, da jeg køber direkte fra små værksteder og uden fordyrende mellemled. Asian Living vil altid gøre sit bedste for, at opfylde sine kunders ønsker og behov indenfor asiatisk kunsthåndværk.

Asian Living tror på bæredygtigt kvalitet og design, hvor skønhed og funktionalitet er i højsædet. Dette er din garanti for anderledes designprodukter, der respekterer den natur, der omgiver os. Kvaliteten af vores produkter er altid en af vores nøglepunkter. Vi samarbejder altid med de lokale producenter i Thailand.

Desuden lever leverandørerne op til mine krav om, at der ikke må beskæftiges børnearbejdskraft, og at de generelt tilbyder etisk korrekte arbejdsvilkår. Det er vigtigt, at handelsbetingelserne er retfærdige og med fokus på kvalitet, æstetik og etik.

På en af mine mange rejser i Thailand har jeg stødt på en masse fantastisk håndværk i de små byer rundt omkring. Vores krukker er håndlavet ned til mindste detalje.
Her er der ikke tale om store moderne keramikovne og produktionsbånd med dekoratørmalere siddende side om side. Alt laves ved håndkraft fra det rå ler ankommer, og det æltes, til brændingen i primitive ovne og den endelige dekoration.

Vi søger hele tiden efter nyt og eksklusivt livsstils interiør med et moderne og langtidsholdbart design så vi kan  tilbyde dig unik inspiration, som ikke findes overalt.

Hvis prisen er rigtig, køber vi gerne disse unika, fordi de ofte er meget flotte og usædvanlige.

Vi har ambitioner om på sigt at blive danskernes foretrukne leverandør af produkter i thaisilke og brugskunst fra Thailand.

Asian Living´s produkter giver ro og rustik stemning og bringer naturen helt ind i dit hjem – lækkert design der aldrig går af mode. Vi lader naturen vise sin charme.

På webshoppen er kun en lille del af vores varer. Besøg den fysiske butik i den lille hyggelige kælder i gågaden i Nykøbing, og oplev mere end 1000 forskellige produkter.

Udvalg af varer:
■Buddha figurer.
■Div. udskåret figurer (katte, ugler, elefanter o.m.a.)
■Skåle, fade, vaser og krukker
■Smykker, tøj og tørklæder
■Dufte og lys
■Lamper
■Alt i venindegave (gavekort udstedes)

IMG_4373